Produkt oversikt
Nedenfor følger en oversikt over noen av standard programmene som er utviklet av 4Dialog. I tillegg har vi flere spesialprogrammer som kan danne basis for et nytt program hvor dine spesialbehov blir imøtekommet. Se mere under Program utvikling.

Alle være programmer leveres både på Windows og Macintosh, som enbruker eller flerbruker (klient/tjener).

Klikk på bilde for visning av flere skjermbilder for de enkelte programmene. 

Barnevakta Pro
er et administrativt dataverktøy, utviklet spesielt for barnehager og SFO, private som kommunale. Programmet er meget enkelt å bruke, men samtidig full av funksjoner og muligheter.

Les mer...
 
Campus Pro
er et komplett dataverktøy for skoler. Campus Pro holder orden på studentenes søknader og studium samt økonomi. Individuell timeplan. Integrert mot eLæring på web. Automatisk fagfordeling og timeplan generering. Fraværsregistrering via web, samt mye mye mer.

Les mer...
 
FOND kontroll
en profesjonell administrativ dataløsning for
religiøse, humanitære og ideelle organisasjoner.
FOND Kontroll holder orden på innsamlede midler. Innsamling av midler foregår rundt forskjellige aksjoner, som henter inn midler via kampanje-utsendelser eller tilknyttninger til faste givere.

Les mer...
 
Faktura Pro
Et generelt ordre og fakturerings produkt. Har dere flere kundegrupper som gir komplisert prisstruktur, da er dette produktet for deg.

Kontakt oss for mere informasjon...